Totaal Balans

Balans in je leven - dat wil toch iedereen?

Agenda en kosten

De cursus wordt op diverse locaties en op verschillende dagdelen gegeven. 

Het is prettig om zo vroeg mogelijk in je zwangerschap te starten, je hebt dan alle tijd om je het geleerde helemaal eigen te maken. Het is namelijk de bedoeling dat je de technieken "kunt dromen". De meeste stellen starten daarom rond de 20 weken met de cursus. Ben je al veel verder in je zwangerschap en wil je toch nog graag van de HypnoBirthing® profiteren, neem dan contact op om te informeren naar de mogelijkheden voor een versneld programma. De cursus gaat in de cursusruimte door bij een deelname van 3 stellen, indien minder dan overleg ik over andere mogelijkheden.

Ook is een privécursus en cursus 'op maat' (evt. bij jullie thuis) mogelijk.

Verder is er ook een opfriscursus voor als je al eerder met HypnoBirthing bevallen bent.

 






Agenda:

Je kunt alle ingeschreven HypnoBirthing®docenten terugvinden op de site www.hypnobirthing-nederland.nl.

Kosten:

De kosten zijn Є350,- per stel, dit wordt door een aantal verzekeraars deels vergoed. Je kunt dit terugvinden op de verzekeringspolis of neem contact op  met je verzekeraar. Gespreid betalen is na overleg mogelijk. Bij voortijdig stoppen van de cursus is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk. Alleen bij bijzondere omstandigheden kunnen hierover afspraken gemaakt worden.

Inbegrepen:

  • Inschrijfgeld: Є100,-
  • Vier of vijf cursus-sessies geleid door een gecertificeerd HypnoBirthing® cursusleidster op diverse lokaties en dagdelen. In kleine groepjes.
  • Support per e-mail of telefoon voor, tijdens en na de cursus.
  • Indien nodig een extra sessie om angsten en/of beperkende gedachten los te kunnen laten of de mogelijkheid om je kindje met HypnoBirthing® te helpen met draaien van stuit- naar hoofdligging (zie ook bij stuitligging).
  • Handouts met vertaling van het belangrijkste materiaal.
  • Ontspanningsoefeningen.

Vanaf 1 januari 2016 vergoeden een aantal verzekeringen een deel van de cursus HypnoBirthing®, als de docente ingeschreven is bij de Landelijke vereniging HypnoBirthing Nederland. Je kunt dit terugvinden in de verzekeringspolis of je kunt dit navragen bij de verzekering.

Opbellen
E-mail