Totaal Balans

Balans in je leven - dat wil toch iedereen?

Ervaringen

De geboorte van Evan. De ouders volgden de allereerste cursus HypnoBrthing, die we gaven.

 Ik was erg rustig in het begin, de golven kon ik goed opvangen dankzij de geleerde ademhalingstechnieken. De openingsfase ging redelijk snel wat mij ook goed motiveerde om zo door te gaan. Aan het einde werd het wat zwaarder, maar naar mijn idee was ik ook rustig gebleven. Mijn partner heeft mij hier ook goed in ondersteund. Ik zou het iedereen aanraden, die een cursus wil gaan volgen!

De geboorte van Lenn. De moeder volgde de cursus tijdens haar tweede zwangerschap.

Het was de door mij gedroomde thuisbevalling, in het bevalbad, in totaal een kleine 6 uurtjes. Vooral tijdens de ontsluitingsfase heb ik veel aan de ademhalingsoefeningen gehad, daarna ben ik overvallen door een enorme persdrang, dus de J-ademhaling heb ik daardoor niet gebruikt. Lenn bleef met zijn schouders hangen, dus ik ben uiteindelijk op handen en knieën in het bad bevallen. Lenn is daardoor wel iets boven de waterspiegel geboren. Daarna wel heerlijk met z'n tweeën nog een half uur in het water gezeten.

De geboorte van Roos. De ouders volgden de cursus tijdens de zwangerschap van hun tweede kindje.

We hebben na de cursus elke avond de affirmaties op de CD beluisterd voor het slapen gaan. Uiteindelijk op 2 oktober om 2 uur 's nachts begonnen de weeën. (Bijna) alle affirmaties, die we beluisterd hebben, heb ik gebruikt tijdens de bevalling. Ik heb geen pijnloze bevalling gehad, maar wel een heel ontspannen en bijna relaxte bevalling! Ik was erg rustig en kalm! Dit in tegenstelling tot onze eerste bevalling. Toen heb ik niet zo'n fijne bevalling gehad en raakte ik in paniek. Nu was het dus heel anders. Erg fijn. En om 7.00 uur 's ochtends is onze dochter Roos geboren! Ik heb geleerd, dat je veel kan bereiken door op een positieve manier te denken. Ik ben blij dat we deze cursus hebben gevolgd!

Opbellen
E-mail